Voor onze eerste Academy hebben we gekozen voor een prachtige locatie in een bosrijke omgeving in het gezellige Noord-Brabant.

Buiten de ruime slaapzalen en recreatieruimten zijn hier, naast de lessen, ook volop leuke andere activiteiten mogelijk

ZONNEWENDE

Esscheweg 78
5271 NA Sint-Michielsgestel

Tel. +31(0)73-5512425

klik op de plattegrond voor een vergroting 

Routebeschrijving

Openbaar Vervoer
Vanaf station `s-Hertogenbosch vertrekt Arriva bus 154 richting Eindhoven. Deze stopt bij het Petrus Dondersplein in Sint-Michielsgestel. Vanaf daar is het een 20-30 minuten lopen naar Zonnewende.

Eigen Vervoer
Komt u liever met uw eigen vervoer dan geeft u ons adres in in uw navigatie systeem of gebruik Google Maps voor een route op maat.

Eten

Eten en drinken is altijd standaard inbegrepen bij je verblijf in groepsaccommodatie Zonnewende. En het bereiden van heerlijk en eerlijk eten is de passie van onze koks. Zij werken dan ook zoveel mogelijk met verse en biologische streekproducten zonder kunstmatige toevoegingen. Zo wordt elke maaltijd een feestje. En daar zijn we best een beetje trots op.

Ontbijt

Een goed begin van de dag is belangrijk! Ons ontbijtbuffet is dan ook lekker en gevarieerd. Of je nu houdt van vers afgebakken broodjes, beschuit, muesli of ontbijtkoek. Natuurlijk zijn er ook zoet beleg, vlees en kaas. Een vers kopje koffie, warme chocolademelk, een kopje thee of sap zijn onbeperkt te verkrijgen.

Lunch

De lunch is nog uitgebreider dan het ontbijt. We hebben dan extra soorten vers afgebakken broodjes. Ook krijg je een verse kop soep of een warme snack en een salade. Koffie, thee en chocolademelk zijn ook tijdens de lunch inbegrepen.

Tussendoortje

Tussen de lunch en het diner wordt er een fruitmomentje verzorgd. (u mag zelf de tijd bepalen in overleg met de keuken). 

Diner

Onze koks maken elke avond een drie gangen diner klaar. Jij en je gezelschap kunnen ook kiezen voor een barbecue.

Diëten en allergieën

Onze koks worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van allergenen. We kunnen daardoor rekening houden met bijna elk dieet en elke allergie. Zo kunnen wij voedsel bereiden voor mensen met bijvoorbeeld gluten- en lactose intolerantie. Maar ook voor mensen met een andere geloofsovertuiging (denk aan halal) en vegetariërs/veganisten verzorgen wij graag een lekkere en passende maaltijd.