• Mogen de kids telefoons/laptops meenemen?
  De organisatie en begeleiders zijn de gehele kampweek telefonisch bereikbaar voor de ouders/verzorgers van de deelnemers. In geval van nood kunt u bellen naar 06-22795391.

  Mails aan info@whitevilla-academy.nl worden dagelijks gelezen.    

  Indien u geen gehoor krijgt dan kunt u ook via Whatsapp, SMS of contact met de locatie opnemen.
  De deelnemers mogen een mobiele telefoon meenemen, maar wij vragen hen deze alleen gedurende het vooraf bepaalde momenten te gebruiken. Tijdens de lessen en ’s nachts nemen wij de telefoons in.
  Per dag krijgen de deelnemer 2 keer de tijd hun telefoon te gebruiken. In de ochtend voordat de lessen beginnen en na het avondeten, op andere vrije momenten worden de telefoons alleen in overleg aan de deelnemers gegeven.
  Voor de ouders is het belangrijk om te weten, dat de deelnemers een druk schema hebben waardoor ze niet constant bereikbaar zijn.

 • Wat moeten de kids zelf meenemen naar het kamp?
  Wij willen jullie vragen om een kopie mee te nemen van jullie paspoort/ ID-kaart en pasje van uw zorgverzekeraar. Dit in geval van nood. Deze kopieën kunnen in de tassen van de deelnemers bewaard worden, en hoeven niet afgegeven te worden aan de docenten.    

  Kladboekje; wellicht vind je het leuk om aan de bekende Nederlanders die langs komen een handtekening te vragen, wil je e-mailadressen noteren van medekampers of wil je aantekeningen maken bij workshops.
  Kortom het is heel erg handig wanneer je jouw eigen kladboekje mee neemt!

  Op het academy kamp volg je diverse lessen, wij zetten telkens drinken voor jullie neer.
  Maar het is ook zeer handig om een eigen flesje of bidon mee te nemen. Zodat je tijdens de lessen een slokje kan nemen zodat er geen bekers door de locatie verspreid komen te staan.
  Zet je naam met watervaste stift of etiket op het flesje!

  Je hoeft geen zakgeld, snoep of drinken mee te nemen naar de academy week.
  De deelnemers komen naar een All Inclusive kamp.
  Wij dringen er sterk op aan om GEEN energy drankjes mee te geven.
  Op het kamp is niets te koop, dus zakgeld is absoluut niet nodig om mee te geven.

  De deelnemers komen op het kamp niets te kort. Naast gezonde versnaperingen zal er ook regelmatig voor snoep en snacks gezorgd worden.

 • Meeneemlijst

– kleding/ sportkleding
– schoenen/gympen/ dansschoenen
– slaapzak/dekbed met overtrek, hoeslaken (1-persoonsbed) en kussensloop
– handdoeken
– toiletartikelen
– zonnebrand
– verkleedspullen/ Bonte Avond outfit/ Fotoshoot outfit
– muziek op CD/USB of smartphone (indien aux/hoofdtelefoon uitgang op de smartphone zit) indien van toepassing bij jouw auditie
– zwarte korte en lange broek
– zwart spaghettitopje (meiden)/ zwart t-shirt (jongens) zonder logo of opdrukken – zwarte sokken en zwarte gympen (indien mogelijk)
– kladboekje
– bidon of waterflesje
– medicijnen, indien van toepassing

Maak voor jezelf voor vertrek thuis een lijst waar op staat wat je allemaal hebt meegenomen, zodat je bij vertrek op het kamp zeker weet dat je niets bent kwijt geraakt.
Zet in zoveel mogelijk spullen je naam. Laat je waardevolle spullen en sieraden zoveel mogelijk thuis!

Mocht bepaalde kleding of andere producten niet aanwezig zijn dan zullen wij hiervoor zorgen. Als basis is er in verschillende maten kleding e.d. aanwezig.

 • Wat gebeurt er met waardevolle spullen?
  Bij het kamp heeft de hoofdbegeleiding een eigen slaapkamer.

  Alle waardevolle spullen kunnen hier worden bewaard. White Villa Academy kan niet verantwoordelijk gehouden voor het kwijtraken van persoonlijke eigendommen. Eigendommen die gevonden worden na afloop van het kamp, worden naar u teruggestuurd op eigen kosten.
 • EHBO en medicijnen
  Op het kamp zijn er docenten met EHBO-bevoegdheid aanwezig.

  Heeft uw kind bijzonderheden dan vragen wij u hiervoor wel zelf medicijnen/speciale pleisters etc. mee te geven en ons hierover te informeren.
 • Wat gebeurt er met de foto’s en video’s die gemaakt worden tijdens de kampweek?
  Wij maken iedere dag vele foto’s. Indien de Internetverbinding het toe laat, worden er dagelijks foto’s van de dag ervoor geüpload.

  U kunt de foto’s bekijken op www.whitevilla-academy.nl
  Daar logt u in met de inlognaam: academyfoto Bij de uitnodiging voor deelname aan het kamp vragen we iedereen een quitclaim te tekenen waarin aan ons toestemming wordt gegeven om foto’s en video’s te gebruiken op onze site en social media.
 • Wat houdt de eindpresentatie in?
  Één van de leukste dingen tijdens de kampweek is natuurlijk de eindpresentatie. Op de laatste dag zullen we hier de hele dag mee bezig zijn.   

  Elke deelnemer kan maximaal vier vrijkaarten bestellen voor deze eindpresentatie!Je kunt jouw vrijkaarten direct na je uitnodiging bestellen.
  Ook kinderen zijn welkom echter wil ik u er wel op wijzen dat ook van jonge kinderen gevraagd wordt stil te zijn tijdens de voorstelling.
  Het wordt niet aangeraden om baby’s en peuters mee te nemen.
  De locatie van de eindpresentatie is gelijk aan de locatie waar de kampweek plaatsvindt.

 • Hoe gaan jullie om met roken, alcohol en drugs?
  Alcohol, drugs en roken zijn absoluut niet toegestaan. Indien wij rookgerei, alcohol en/of drugs aantreffen, nemen wij onmiddellijk contact op met de ouders/verzorgers. De deelnemer zal dan in overleg naar huis worden gestuurd.
 • Wat doet een talentscout?
  Doordat jij bent uitgenodigd om aan ons White Villa Academy kamp mee te doen heb je kans om gescout te worden. Dit kan zijn voor kids die willen ontwikkelen/werken als zanger(es), acteur/actrice, danser(es), DJ en/of een combinatie hiervan.   

  Wij hebben een aantal kinderen waarvan wij het management verzorgen, maar casten ook kinderen voor liedjes, tv-producties, videoclips etc. 

 • Slapen jongens en meisjes gescheiden?
  Ja, jongens en meisjes slapen gescheiden.
  De kinderen slapen in kleine groepjes bij elkaar op een slaapkamer. Voorafgaand aan de vakantieweek wordt een kamerindeling gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met de leeftijd en wie bij elkaar ingedeeld wil worden. 
 • Wat krijgen de kinderen te eten op vakantiekamp?
  Er worden per dag tenminste drie maaltijden geserveerd aan deelnemers en begeleiders, waaronder tenminste één warme maaltijd. De maaltijden zijn dusdanig samengesteld dat deze gevarieerd, lekker en voedzaam zijn. Het eten van groenten en fruit wordt gestimuleerd en is dan ook altijd voorhanden. Bekijk hier het weekmenu.   

  Voor wat betreft speciale wensen, diëten en allergieën kunnen wij rekening houden met het volgende: vegetarisch – veganistisch (beperkt aanbod) – halal – glutenallergie – noten/pinda allergie- lactose intolerantie – allergie specifiek product. Ook als kinderen echt iets niet lusten kunnen wij altijd voor een alternatief zorgen. Mochten er andere speciale wensen zijn, dan vragen wij vooraf even contact met ons op te nemen om dit goed af te stemmen. Eventuele bijzonderheden kunnen op het boekingsformulier worden aangegeven

 • Wat voor soort activiteiten en lessen zijn er?
  Het complete rooster houden is nog niet bekend maar we willen best alvast wat activiteiten verklappen.   

  Alle workshops worden gegeven door professionele docenten.
  Eventuele stagiaires worden altijd begeleid door een gediplomeerde docent.
  Mocht je een les niet leuk vinden, praat hier dan over met de desbetreffende docent. Je hoeft natuurlijk nooit iets tegen je zin in te doen!
  Dagelijks vind je het rooster van die dag op het de locatie, je hoeft niet met een horloge bij te houden hoe laat je wat moet doen. Dit wordt allemaal voor je bijgehouden!

  Je krijgt zo’n 6 à 7 workshops per dag!
  We werken iedere avond aan de eindpresentatie en uiteraard is er voldoende tijd voor ontspanning en leuke dingen. 

 • Lessen:
     
  DANS
  –  Klassiek & Modern ballet
  –  Jazz
  –  HipHop
  –  Cheerleaden   

  ZANG
  –  Ademhaling
  –  Samen zang / meerstemmig zingen
  –  houding en fysiologie
  –  Tekst interpetatie / repertoire keuze

  OVERIG
  –  Acteren/variété 
  –  Photoshoot
  –  Videoclip
  –  DJ
  –  Produceren
  –  En nog veel meer…

 Heeft u nog vragen? Mail dan naar info@whitevilla-academy.nl