White Villa Academy is een stichting die als doel heeft gesteld kinderen uit ‘arme’ gezinnen de kans te geven met hun passie bezig te zijn op muziekgebied en hun talent op dit gebied te ontwikkelen.

Initiatiefnemers Louisa Verwoert en Bart Juwett, beide ruim 30 jaar werkzaam in de entertainmentbranche, hebben hun krachten gebundeld en dit prachtige concept uitgewerkt.

In samenwerking met White Villa International en Stichting Gala voor het kind zullen zij de datums bepalen, locaties selecteren en programma-invulling van de kampweek maken en begeleiden.

Ook is er voor de kids een kans om na de kampweek verder begeleid te worden en zich verder te ontwikkelen tot een professionele artiest met misschien zelfs een contract.
Tijdens alle kampen zullen er talentscouts aanwezig zijn om talent te ‘ontdekken’!

White Villa International is inmiddels 20 jaar actief in de muziekindustrie. Zij hebben in Hoofddorp één van de grootste studiocomplexen van Europa met 10 opnamestudio’s.
In de afgelopen jaren zijn er meer dan 500 releases geweest uit de White Villa studio’s met daaronder vele hits. Er wordt muziek geproduceerd met en voor o.a. Tiësto, Nicky Romero, Dimitri Vegas & like Mike, Madonna maar in Nederland ook voor Toppers, Ruth Jacott, Snollebollekes e.v.a.

Stichting Gala voor het kind zet zich in voor alle kinderen die extra hulp en aandacht nodig hebben. Het kind staat centraal in alle goede doelen acties en gala’s die georganiseerd worden. Dit gebeurt op gebied van sport, educatie en nu ook met zang en dans. “Het stimuleren en ontwikkelen van talent is mooi om te zien en een dankbare taak” aldus Janita Noorlander van Stichting Gala voor het kind.